Volop creativiteit en gezelligheid voor kinderen bij de Kinderkunstdagen.
Volop creativiteit en gezelligheid voor kinderen bij de Kinderkunstdagen. Fokke van Saane Fotografie

Kinderkunstdagen Pier K in herfstvakantie

6 oktober 2020 om 11:06 Overig

HOOFDDORP Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 oktober organiseert Pier K weer de Kinderkunstdagen. Het thema tijdens deze creatieve en gezellige dagen is Pyjama Party, dus kom in je pyjama of onesie! De Kinderkunstdagen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Zoals bij elke editie is er weer een bomvol programma met leuke activiteiten.

Op dinsdag 13 oktober geven onze docenten Marieke, Anne-Greet en Annerie leuke workshops. Zo gaan we een droomkijkdoos maken met Marieke, een plattegrond maken van je slaappartyplek met Anne-Greet en lekker dansen met Annerie. Woensdag 14 oktober geven docenten Freek, Carola en Rogier de workshops. Samen met Freek gaan we podcasts maken, Carola leert ons toneelspelen in onze pyjama en bij Rogier gaan we tekenen met onze ogen dicht. Op donderdag 15 oktober staan de workshops van Brigit, Mika en Lisanne op het programma. Brigit leert ons slaapmaskers vilten, bij Mika gaan we kunstige kussenslopen beschilderen en bij Lisanne gaan we muziek maken en acteren in ons eigen droomfeest.

De Kinderkunstdagen vinden plaats bij Pier K Hoofddorp. De dagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. De Kinderkunstdagen zijn inclusief snacks en lunch.

AANMELDEN Je kunt je aanmelden voor één of meerdere dagen. Kijk voor meer informatie en aanmelding voor de Kinderkunstdagen op www.pier-k.nl.

Naast de Kinderkunstdagen heeft Pier K nog heel veel ander aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Instromen in cursussen is ook mogelijk. Kijk op www.pier-k.nl voor het volledige aanbod.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie