Een beeld van de nieuwe vestiging.
Een beeld van de nieuwe vestiging. pr

Bouwprestatie: afhaalmagazijn Plieger op De President na vier maanden klaar

Overig

HOOFDDORP Na slechts vier maanden bouw heeft Bouwbedrijf Bloed de nieuwe vestiging van Plieger Express op bedrijvenpark De President in Hoofddorp opgeleverd. Er staat een modern afhaalmagazijn voor de professionele installateur.

De President is een ontwikkeling van Gemeente Haarlemmermeer en Schiphol Area Development Company. Er zijn inmiddels zo’n zeventig bedrijven gevestigd, waaronder Scotch&Soda, Nelson, Hikvision, Master Totaalontwikkeling, Schwalbe en Somfy. Op fase 1 zijn nog enkele kavels beschikbaar, op fase 2 is nog 6,8 hectare vrij.

Met deze nieuwe vestiging in Hoofddorp verstevigt Plieger zijn positie in Noord-Holland. Het nieuwe pand is met een warmtepomp, ledverlichting en vloerverwarming een van de meest duurzame vestigingen van Plieger. Plieger is een specialist in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra. Met een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel en 56 vestigingen in Nederland met 750 medewerkers levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan onder andere installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Koert Huisman, algemeen directeur Plieger B.V.: “Ons streven altijd in de buurt van de professionele installateur te zitten, is met 56 Express vestigingen in het land echt geen loze kreet te noemen. En we blijven op zoek naar nog meer goede locaties, zoals hier op De President.”

Eelco Kienhuis, Salesmanager SADC: “Plieger is een mooie aanwinst voor De President. De regionale functie past goed op het business park. Door de directe nabijheid van de A4 en A5 zijn ze in staat om hun klanten in de brede regio nog beter van dienst te zijn.”

advertentie