In november werden de nieuwe autosleutels officieel overhandigd aan een trotse Renata Fideli, Directeur-Bestuurder bij MeerWaarde.
In november werden de nieuwe autosleutels officieel overhandigd aan een trotse Renata Fideli, Directeur-Bestuurder bij MeerWaarde. pr

Medewerkers MeerWaarde herkenbaar en veilig op weg

2 december 2020 om 10:31 Overig

HOOFDDORP Welzijnsorganisatie MeerWaarde wil goed bereikbaar blijven voor alle inwoners. Marc Nico Remijn: “Onze sociaal werkers bieden actief ondersteuning die leidt tot duurzame oplossingen. We zijn al mobiel met onze bedrijfsfietsen vanaf de PlusPunten. Bij de vervanging van een auto en bestelbus kwamen we in gesprek met René Klomp van Meerlease. Voor ons werk in de uitgestrekte Haarlemmermeer presenteerde hij een maatoplossing met extra aandacht voor veiligheid en service.”

In november werden de nieuwe autosleutels officieel overhandigd aan een trotse Renata Fideli, Directeur-Bestuurder bij MeerWaarde. Dankzij Meerlease en BLS Reclame, die de belettering van de auto’s verzorgde, kunnen medewerkers herkenbaar en veilig het sociaal werk in alle kernen en wijken uitvoeren. Deze lokale ondernemers zijn Vrienden van MeerWaarde. Ondernemingen die het sociaal werk in Haarlemmermeer eveneens willen ondersteunen, kunnen zich aansluiten bij dit groeiende netwerk meerwaarde.nl/nieuws/vrienden-van-meerwaarde.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie