Afbeelding
Eigen foto

Actie DE-punten Lions verlengd tot 15 februari

21 december 2020 om 14:31 Overig

HAARLEMMERMEER Douwe Egberts heeft de inleverdatum van koffiepunten verlengd tot 15 februari. Lionsclub Haarlemmermeer is blij met het verlengen van de punten- en muntenactie want doordat winkels, dorpshuizen en kerken tot 19 januari in lockdown zijn komen bijna alle inleverpunten in de knel. Deze jaarlijkse actie die zich concentreert in de maand december en al jaren met groot succes door de Lions wordt georganiseerd, zal nu tot 15 februari de mogelijkheid bieden voor een mooie opbrengst.

De ruim veertig inleverdozen blijven waar ze zijn opgesteld, maar vele staan achter gesloten deuren. Behalve in de twee supermarkten van Jumbo in Hoofddorp en Albert Heijn in Zwanenburg en Badhoevedorp. En wellicht ook bij de Bruna in de Symfonie te Nieuw-Vennep. De Lions kunnen al melden dat er al flink wat aan DE-punten en oud en vreemd geld is ingeleverd. De Douwe Egberts punten worden omgezet in pakken koffie voor Voedselbank Haarlemmermeer. Het oud en vreemd geld kan in dezelfde inleverdoos en de opbrengst is bestemd voor staaroperaties in de derde wereldlanden. Voor 15 euro kan een blinde weer zien.

Lions willen de punten en/of munten ook ophalen. Eén belletje naar Wout Nederveen (023-5613 698 is voldoende. Ook is het mogelijk ze te deponeren in de grote brievenbus op het adres Wieger Bruinlaan 58 in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie