Afbeelding
Eigen foto

Verlegen Jennifer zoekt rustig huisje

27 december 2020 om 12:57 Overig

HAARLEMMERMEER Jennifer is een verlegen dame, die het allemaal nog erg spannend vindt. “Ze komt van de straat en is nog niet veel mensen gewend geweest”, laat Annemiek Lustig van SDO Haarlemmermeer weten. “We is dan ook op zoek naar een huisje waar ze rustig de tijd krijgt om te wennen. Jennifer is graag buiten en zoekt dan ook een huis met tuin, zodat ze straks weer lekker buiten kan zijn. ??Wij denken dat Jennifer graag een andere kat om haar heen heeft.”

Jennifer zit nu in een kennel met 1 andere kat en die gaat haar liever uit de weg. En toch gaat ze wel graag in zijn buurt zitten. “Kinderen gaan te druk voor haar zijn.?? Ze zoekt mensen die geduld hebben en tijd in haar willen steken om haar vertrouwen in de mens weer terug te vinden.??”

Bij serieuze belangstelling vraagt SDO niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie. 

“Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen”, besluit Lustig.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie