Sten Poestkoke en Sander Vloon zijn twee jonge Vennepse ondernemers.
Sten Poestkoke en Sander Vloon zijn twee jonge Vennepse ondernemers. Frans Tol

Constent Marketing: Sten Poestkoke en Sander Vloon maken bedrijven zichtbaarder

29 december 2020 om 13:09 Overig

NIEUW-VENNEP Sten Poestkoke en Sander Vloon hadden al ruim een jaar eerder hun bedrijf Constent Marketing opgericht, maar zagen dat bedrijven door Covid-19 juist nu een grotere zichtbaarheid op internet goed zouden kunnen gebruiken. In hun kantoor aan de Haarlemmerstraat 5 in Hillegom leggen zij uit hoe zij dat nu al in hun tweejarig bestaan voor een honderdtal bedrijven gedaan hebben. “Wij gaan na de kennismaking met de ondernemer allereerst samen aan de tekentafel om hun wensen en mogelijkheden op papier te zetten en maken dan een marketingsplan.”

ZICHTBAARHEID “Ondernemers die het nu moeilijk hebben omdat zij door corona hun deuren dicht moeten houden, kunnen wel zorgen voor een grotere omzet via een betere online bekendheid”, begint Sten Poestkoke. “De mogelijkheden die al sinds maart 2020 weggevallen zijn bieden nu juist online kansen.”

“Wij begrijpen dat veel ondernemers het moeilijk hebben en daarom willen wij deze ondernemers graag helpen en meedenken aan oplossingen in deze Corona tijd. Wij geven dan ook gratis advies’’, vult Sander Vloon aan.

Constent Marketing helpt daarbij met op maat gemaakte websites en webshops, met een grotere zichtbaarheid op Social Media door middel van advertenties en het delen van content, en door bedrijven via Google optimalisatie te laten stijgen in zoekmachines waardoor zij zichtbaarder zijn in hun doelgroep. Daarnaast designen zij en regelen drukwerk.

“Ons kantoor aan de Haarlemmerstraat is wel geopend op de kantoortijden van 09.00 tot 17.00 uur, maar wij werken met een persoonlijke aanpak en staan daarom 24 uur op 7 dagen per week klaar voor onze klanten.”, aldus Vloon

VRIENDSCHAP Sten Poestkoke (20) en Sander Vloon (21) zijn geboren en getogen Vennepers. Vloon: “Wij hebben elkaar dan ook ontmoet op het HVC en zijn ondertussen alweer bijna 10 jaar beste vrienden. Tijdens een gezamenlijke marketing stage in Valencia zijn de 1e plannen voor ons eigen bedrijf ontstaan. Mijn passie is om ondernemers te helpen groeien door een marketingstrategie die persoonlijk past bij de ondernemer.”

Poestkoke is van jongs af aan met ondernemen bezig geweest. “Nu door middel van meedenken met de klant, mooie producten realiseren en echte resultaten bereiken.”

Het woord content zal voor de meeste mensen gewoon de betekenis hebben van genoegen en tevredenheid, voldaan in zijn schik zijn. Maar het wordt tegenwoordig ook gebruikt als zelfstandig naamwoord voor wat je op websites, in publicaties of een database vindt. Constent Marketing is een erkend leerbedrijf en is op zoek naar marketing en sales studenten. Poestkoke: “Wij werken met vaste vooral lokale partners en bieden content aan kleine en grote bedrijven. Nu nog wel vooral voor bedrijven in de Bollenstreek en Haarlemmermeer maar willen graag landelijke bekendheid.”

Meer informatie is te vinden op www.constentmarketing.nl. Constent Marketing aan de Haarlemmerstraat 5 in Hillegom (nabij Bennebroek) is te bereiken via 06-54715982 of info@constentmarketing.nl.

Frans Tol

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie