Het water in het Haarlemmermeerse Bos lijkt op de foto van Koos Bogaert op een bergmeer in de Vogezen in het najaar. Prachtig desolaat beeld met het leegstaande paviljoen op de achtergrond.
Het water in het Haarlemmermeerse Bos lijkt op de foto van Koos Bogaert op een bergmeer in de Vogezen in het najaar. Prachtig desolaat beeld met het leegstaande paviljoen op de achtergrond. Koos Bogaert

Omgeving Haarlemmermeer fraai in beeld gebracht

9 januari 2021 om 16:42 Overig

HOOFDDORP Copy Partners Nieuw-Vennep is in samenwerking met HCnieuws en het Witte Weekblad gestart met een fotowedstrijd voor de jaarkalender 2022 die december uitkomt. Er is een editie Haarlemmermeer Noord en Zuid. Elke maand kunnen deelnemers meedoen aan de verkiezing door middel van de inzending van een eigen foto. Die komt dan in bezit van Copy Partners, maar de winnaar ontvangt een fraaie metaalkleurige dibond-afdruk van zijn of haar foto. De eerste winnaar was Pedro van Looij, die de Venneperhout op een bijzondere wijze vastgelegde, zoals vorig week in onze krant te zien was. Op deze pagina tonen we enkele foto’s die niet in de prijzen vielen, maar die het wel waard zijn om getoond te worden.

De bijdragen voor deze maand moeten 27 januari om 12.00 uur binnen zijn, via remco@copypartners.nl.

De Toolenburger plas in de najaarszon, fraai vastgelegd door Birgitte Oldeman
Veel fotografen kozen natuurlandschappen. Mirjam Hoogmoed week af met een blik op de busbaan in Nieuw-Vennep.
Winkelcentrum Symfonie in kerststemming, maar Hans Vogler schoot terwijl er geen mensen waren.
De Calatravabruggen zijn een geliefd onderwerp voor fotografen, Jeremy Mahadew maakte er toch iets bijzonders van.
De Nabuccosingel krijgt dankzij Wilco de Vries en de ondergaande zon iets mystieks.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie