Marina werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Marina werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. eigen foto

Zieke moeder Marina ingestort: ‘Help me aan de laatste euro’s’

10 januari 2021 om 14:35 Overig

HOOFDDORP ‘Kunt u mij helpen met de laatste sprint? Kunt u ervoor helpen zorgen dat ik mij geen zorgen meer hoef te maken of mijn situatie nog verder achteruit gaat vanwege geld’

Met de dramatische oproep doet Marina van der Kruijs een beroep op de bevolking van Haarlemmermeer. “Op 30 december werd ik in slechte conditie gevonden op de grond in huis en werd met de ambulance afgevoerd. Er wordt met spoed contact gelegd met doctor Gilete uit Barcelona. Doordat mijn situatie nu snel verslechtert maakt hij zich ernstig zorgen zorgen. Hierdoor kan ik op 26 januari al naar Barcelona maar dan moet het geld er wel zijn. En dat is er zoals jullie kunnen zien nog niet.”

De 39-jarige Marina moeder van drie jonge kinderen lijdt aan een zeldzame bindweefselaandoening. Ze kan haar leven alleen redden via een operatie in Spanje. De kosten van 105.000 euro worden niet vergoed door de zorgverzekering en zelf heeft ze dit geld niet. Op diverse manieren is de laatste maanden geld ingezameld. De bijdrage via doneersite Geef.nl staat op 76.000 euro.

Er komt van 24 tot 30 januari een collecteweek in Haarlemmermeer, verricht door familie, vrienden en vrijwilligers. Als mensen zich willen opgeven als collectant dan kan dat info@laatmarinaleven.nl. Meer informatie op laatmarinaleven.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie