Word t/m 31 januari lid van de bibliotheek en krijg de eerste drie maanden een gratis abonnement.
Word t/m 31 januari lid van de bibliotheek en krijg de eerste drie maanden een gratis abonnement. Rechtenvrije foto

Cadeautje van de Bibliotheek Haarlemmermeer: een winter lang gratis lezen

16 januari 2021 om 08:55 Overig

HAARLEMMERMEER Als je nu lid wordt van de Bibliotheek Haarlemmermeer, krijg je de eerste drie maanden een gratis abonnement. Daarna kun je lid blijven, of het zonder problemen opzeggen. Zo biedt de bieb de inwoners van de gemeente Haarlemmermeer een voordelige én ontspannen winter. De actie duurt tot 31 januari.

Met het Compleet Maandabonnement, kun je per maand 25 boeken lenen en daarnaast kiezen uit een enorme schat aan e-books en luisterboeken. Normaal kost dit abonnement € 6,50 per maand. Je kunt kiezen uit een enorme collectie van 200.000 boeken, 30.000 e-books en 4.000 luisterboeken. Natuurlijk vind je in de bieb ook allerlei fijne tijdschriften en is er een mooie collectie Engelse boeken. Zo kom je de winter wel door.

WANDELEN MET EEN LUISTERBOEK Met een luisterboek kun je genieten van verhalen, zelfs met je ogen dicht en op iedere plek die je maar wilt. Heerlijk wandelen én werken aan je conditie dus deze winter, maar dan met mooie verhalen in je hoofd.


BESTE MANIER OM TE ONTSPANNEN Tijdens deze winterperiode hebben veel mensen wat meer tijd voor zichzelf en is er vaak weer ruimte voor een boek. Boeken lezen is een manier om écht te ontspannen. Onderzoekers ontdekten dat lezen je beter en sneller kalmeert dan een kopje thee. De psychologen geloven dat dit komt omdat het onze geest dwingt te stoppen met denken en piekeren, en ons puur laat concentreren op de woorden. Natuurlijk is lezen daarnaast veel beter en gezonder dan al die uren op je telefoon. Tenslotte: nu velen van ons niet op reis gaan, kun je op deze manier toch een beetje ‘verdwijnen’ naar een andere wereld.

BESPAREN EN DUURZAAM MET DE BIEB Een abonnement bij de Bibliotheek is vanzelfsprekend goedkoper dan boeken kopen. Wist je dat een gemiddeld lid jaarlijks 300 euro bespaart? Met vier boeken per jaar heb je het abonnement er al uit. En hoe duurzaam is het wel niet, om een boek te delen met anderen?

Ga naar www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl of loop even langs bij een bieb in de buurt. Kijk eerst even op de website voor de aangepaste diensten i.v.m. de coronamaatregelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie