Rob Leemker (l) en Stef van Campen: "Hoofddorp-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust."
Rob Leemker (l) en Stef van Campen: "Hoofddorp-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust." Trudy Witteman

Hoofddorp-eet.nl is live en direct al een groot succes

20 januari 2021 om 11:00 Overig

HOOFDDORP Ondanks dat de fysieke lancering nog moet komen is Hoofddorp-eet.nl nu al een groot succes. De eerlijke eten bestelsite is online gegaan en dat wordt gevierd met een aantrekkelijke actie waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De actie staat op de Facebook- en Instagrampagina van Hoofddorp-eet.nl. (Facebook: Hoofddorp-eet.nl. Instagram: hoofddorp.eet)

Hoofddorp-eet.nl is een initiatief van een groep enthousiaste ondernemers die de torenhoge kosten die grote eten bestelsites rekenen voor elke geplaatste bestelling beu waren. De initiatiefnemers willen de horecasector weer leuk, gezond en bewust maken, laat Stef van Campen weten. Hij benaderde Hoofddorpse restauranthouders, vertelde hen over de voordelen van Hoofddorp-eet.nl en maakte in korte tijd een groot aantal van hen enthousiast. Inmiddels is hun aantal gegroeid naar ruim dertig. De deelnemende restaurants zien het aantal bestellingen hard groeien. Niet zo verwonderlijk”, benadrukt Van Campen. “De grote winnaar is de restauranthouder en daarmee ook de klant. De lage vaste kosten die Hoofddorp-eet.nl rekent zorgt ervoor dat de lokale restauranthouders een eerlijke boterham verdienen. Bovendien houden zij meer over voor een betere kwaliteit, leuke acties en lagere prijzen. Goed dus voor de lokale restaurants, goed dus voor de eigen portemonnee. Hoofddorp-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust.”

Nieuwe eten bestelsite online met leuke actie

Stef van Campen heeft nog een aardige tip. “Wie zijn favoriete restaurant nog mist op de site kan de eigenaar tippen en zeggen dat deze zich gratis kan aanmelden bij Hoofddorp-eet.nl. Ook de restaurants die door de coronacrisis de deuren hebben moeten sluiten kunnen er terecht. Zo kunnen zij hun klanten blijven bedienen en hopelijk het hoofd boven water houden.”

AANTREKKELIJKE ACTIE De fysieke lancering in Hoofddorp moet wachten tot corona bedwongen is. Dat Hoofddorp-eet.nl live is kan iedereen meevieren middels een aantrekkelijke actie waarbij op eenvoudige wijze fraaie prijzen te winnen zijn: vier vouchers ter waarde van (0)23,- euro en 10 vouchers ter waarde van 7,50 euro. Ze worden onder de winnaars verloot. Meedoen kan eenvoudig via de beide social mediapagina’s van hoofddorp-eet.nl.

Van harte hoop ik dat wij na deze lockdown snel weer open mogen

Horecaondernemers hopen dat op termijn veel collega’s overstappen op Hoofddorp-eet.nl. Een van hen is Rob Leemker, mede-eigenaar van restaurant The Market Club aan de Kruisweg in hartje Hoofddorp. “Bestellen is eenvoudig en gaat snel. De site is zeer gebruiksvriendelijk”, zegt hij. “Deze nieuwste eten bestelsite scheelt voor ons op jaarbasis enorm veel geld. Geld dat wij liever steken in nóg betere producten, goed materiaal en gratis extra’s voor onze klanten.” Ook Rob heeft moeite de eindjes aan elkaar te knopen. “Van harte hoop ik dat wij na deze lockdown snel weer open mogen.”

Volg Hoofddorp-eet.nl op Facebook en Instagram voor de nieuwste updates en kortingsacties. Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt wekelijks de lekkerste, goedkoopste en leukste actie in zijn mailbox.

Door Frans Witteman

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie