Afbeelding
Pr

Ondanks inzet vrienden en moeder moet René Big Brother al weer verlaten

22 januari 2021 om 10:25 Overig

ZWANENBURG René Lubbers heeft donderdag het Big Brotherhuis moeten verlaten. De inzet van zijn moeder en vrienden was tevergeefs.

Rene uit Zwanenburg was een van de bewoners van het Big Brotherhuis, waarin veertien kandidaten, zeven uit Nederland en zeven uit België meedoen. Er is geen enkele vorm van communicatie met buiten. Het doel is om honderd dagen in het huis te blijven en verschillende eliminaties te overleven. Elke week gaat er namelijk iemand naar huis door eerst onderlinge nominatie, en vervolgens een stemronde van het publiek. De winnaar pakt 100.000 euro. Dat geld verdienen ze door uitdagingen (challenges) te doen.

René kwam twee weken geleden via het dozenspel, waarbij bewoners door vragen te stellen aan potentiële nieuwelingen hun nieuwe medebewoners kozen, samen met Jill en Zoey het Big Brotherhuis in. Hij kon zijn draai niet lekker vinden in de groep en werd meteen in zijn eerste week genomineerd. Dankzij Theo’s vrijwillige vertrek werd hij gered, maar kreeg hij wel een automatische stem voor deze week. Helaas heeft hij de kijker niet kunnen overtuigen en moet hij nu alsnog naar huis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie