Vogelpootjes afdrukken in de sneeuw.
Vogelpootjes afdrukken in de sneeuw. Willem ten Veldhuys

Stuur ons de foto die je ‘normaal’ niet kunt maken

9 februari 2021 om 15:54 Overig

HAARLEMMERMEER Haarlemmermeer ontwaakte zondagochtend in een witte wereld. De sneeuwlaag was niet overal even dik, maar dik genoeg om met de slee op pad te gaan of anders creatief te genieten van de prachtige wintersfeer. ‘Ongekend’ was een veelgehoorde term, geen treinen, geen vliegtuigen, geen kranten, blijf thuis en ga vooral de weg niet op was de boodschap van het KNMI. 

Het leverde mooie plaatjes op. Zie de foto van de bevroren fontein Hódmezovásárhely in het centrum van Hoofddorp. De fotograaf gaf nog als tip: ‘Niet onverstandig om het water af te sluiten binnenkort…’

Willem ten Veldhuys stuurde ons de zwart/wit foto met de afdrukken van eenden en/of meerkoetjes. De foto is gemaakt bij het Winkelcentrum Paradijs in Overbos.

De komende dagen houdt het winterweer aan is de kans dat we kunnen schaatsen op natuurijs wel heel groot. De mogelijkheid om op plekken te komen waar je normaal niet zomaar zo komt, dus stuur ons een foto op die je ‘normaal’ niet zomaar zou kunnen maken. Dat kan naar hcredactie@bdu.nl en wie weet staat je foto volgende week in de krant.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie