De 82-jarige Els Borsje met een maaltijd van de The Farm Kitchen
De 82-jarige Els Borsje met een maaltijd van de The Farm Kitchen Jur Engelchor

Wethouder Johan Rip ook actief als maaltijdbezorger

11 februari 2021 om 12:31 Overig

VIJFHUIZEN Wethouder Johan Rip verraste vorige week in Vijfhuizen  de 82-jarige Els Borsje met een maaltijd van de The Farm Kitchen. Het restaurant van chef Jonathan Karpathios en zijn zakelijk partner Xander Meijer maakt elke vrijdag honderd maaltijden voor ouderen in Haarlemmermeer die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

The Farm Kitchen werkt vanaf het duurzame Pharos gebouw naast het station in Hoofddorp en maakt gebruik van verse producten die rechtstreeks worden aangeleverd door lokale boeren. Het team wil graag een lichtpuntje bieden aan mensen die het zwaar hebben tijdens de crisis en de donkere wintermaanden. Sinds het begin van de crisis zijn al zo’n 2000 maaltijden uitgedeeld aan zorgmedewerkers van onder andere Ons Tweede Thuis die het brachten naar bewoners. Die klus nam, op initiatief van het Podium voor Architectuur, wethouder Johan Rip een keertje op zich om zijn waardering voor het project te tonen.

Iedereen kan het team van The Farm Kitchen helpen om mensen in gemeente Haarlemmermeer te bereiken. De maaltijden zijn gratis, maar moeten wel zelf afgehaald worden. Dat kan op vrijdag tussen 16.00-17.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie