Indian Taste wint de Thuisbezorgd Awards 2020 in Hoofddorp.
Indian Taste wint de Thuisbezorgd Awards 2020 in Hoofddorp. Indian Taste Google Maps

Thuisbezorgd Awards: de vijf winnende restaurants in Hoofddorp

11 februari 2021 om 16:16 Overig

HOOFDDORP Van het lekkerste specialiteiten restaurant tot de meest geliefde pizzeria. Door de lockdown zijn deze nog steeds dicht, maar thuis laten bezorgen kan gelukkig nog wel. Ieder jaar reikt thuisbezorgwebsite Thuisbezorgd awards uit aan haar beste partnerrestaurants. In Hoofddorp komt Indiaas en Surinaams specialiteiten bezorgrestaurant Indian Taste, gevestigd in het centrum, als beste uit de bus en wint daarmee de Thuisbezorgd Award van 2020.

De Hoofddorpse top 5 wordt compleet gemaakt door China Fantasy (Chinees bezorgrestaurant, Kruisweg), Sushi station (Japans bezorgrestaurant, winkelcentrum Toolenburg), La Barca (Italiaans Steakhouse, Almkerkplein) en Mo’s Kitchen (Surinaams bezorgrestaurant, Noordmeerstraat).

Thuisbezorgd heeft alleen restaurants geselecteerd in Hoofddorp, andere delen van Haarlemmermeer komen helaas niet aan bod voor de prijzen.

CRITERIA Restaurants kunnen genomineerd worden voor beste restaurant: keuken soort, beste restaurant van het land en stad en voor de publieksprijs. Om voor beste restaurant: keuken soort of beste restaurant van het land of stad genomineerd te worden, moeten de restaurants aan bepaalde criteria voldoen die de prestaties (behaald gedurende het jaar) aangeven. Deze criteria kijken naar de algehele prestatie-indicatoren zoals aantal bestellingen en beoordelingen van de klanten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie