Rocky maakt de winnaar bekend van een Wie is de Mol-wedstrijd van bakkerij Gorthuis.
Rocky maakt de winnaar bekend van een Wie is de Mol-wedstrijd van bakkerij Gorthuis. Pr

Mol-winnaar Rocky geniet van Hoofddorpse soezen

7 maart 2021 om 10:47 Overig

HOOFDDORP Terwijl zaterdag een groot gedeelte van Nederland in de ban is van de finale Wie is de Mol 2021, heerst bij bakkerij Gorthuis drukte met het maken van speciale ‘Wie-is-de-Mol-soezen’, en met een daaraan verbonden wedstrijd. Voor wie de winnaar zou raden, was er kans op een heerlijke prijs. Leuk was dat Mol-winnaar Rocky de Gorthuis-winnaar in een speciale filmpje bekend maakte. Als dank kreeg zij een lading heerlijke soezen.

Er is enthousiast meegedaan aan de winactie welke aan de molsoezen verbonden zit, namelijk de kans op een heerlijk gevulde Gorthuistas ter waarde van 25 euro. Daar hoort een bijzondere bekendmaking aan vast, vindt Aria. “Ik heb daarom contact gezocht met Rocky en gevraagd of ze samen met mij een filmpje wilde maken waarin ze de winnaar onthult. Dit vond ze een heel leuk idee en zaterdagmiddag ben ik bij haar langs gegaan in Amsterdam, waar we gezellig op straat filmpjes hebben opgenomen. Ook heeft Rocky direct onze Mol- soezen in ontvangst genomen welke zij ’s avonds, voor de finale, samen met de andere Mol-kandidaten en Rik van de Westelaken heeft gegeten.”
“Uiteraard wist ik tijdens het opnemen van de filmpjes nog niet of zij wel of niet de mol zou zijn, dus hebben we twee filmpjes opgenomen: eentje dat zij de mol is en eentje dat ze de winnaar is, op die manier konden we altijd een winnaar van de Gorthuistas onthullen.”

Na de uitzending zaterdagavond is het filmpje gepost op de social media kanalen van bakkerij Gorthuis én heeft winnaar Franciska Koens een persoonlijk appje ontvangen. Ze vond het heel speciaal om via Rocky te horen dat ze gewonnen had. Het filmpje is te vinden op de facebook- en instagrampagina van bakkerij Gorthuis.



Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie