De Sloterbrug.
De Sloterbrug. Trudy Witteman

HAP blij met vuist van wethouder Ruigrok richting Amsterdam over Sloterbrug

30 maart 2021 om 10:57 Overig

BADHOEVEDORP Naar aanleiding van de schriftelijke vragen van HAP aan het college van B&W over de realisatie van de Sloterburg, blijkt dat gehoor gegeven wordt aan de stem van de bewoners uit Badhoevedorp, Lijnden en Nieuwe Meer. Het college garandeert dat de realisatie van het project Sloterbrug niet in gevaar komt als gevolg van de ontwikkelingen rond ‘Autoluw Sloten en Nieuw Sloten’ en heeft deze eis ook duidelijk gemaakt aan de gemeente Amsterdam. HAP zal deze toezegging op de voet blijven volgen.

Aanleiding voor de vragen van HAP was de petitie die door een vertegenwoordiging van ‘GoedBeterWest’ aan wethouder verkeer en vervoer en is medeondertekend door Badhoevedorpers en Lijndenaren die zich grote zorgen maken over de gevolgen die de Amsterdamse startnotitie veroorzaakt op het gebied van bereikbaarheid, veiligheid en het lopend project ‘Sloterbrug’.

HAP is tevreden dat het college van B&W in haar beantwoording de toezegging gedaan heeft dat de realisatie van het project Sloterbrug niet in gevaar komt als gevolg van de ontwikkelingen rond ‘Autoluw Sloten en Nieuw Sloten’ Verder is HAP ook verheugd dat er een duidelijk participatie- en communicatietraject opgesteld wordt, waarin de gemeente Amsterdam het voortouw neemt en waar nodig de gemeente Haarlemmermeer hierbij ondersteunt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie