Hier gonst het van de actieve, innovatieve ondernemers.
Hier gonst het van de actieve, innovatieve ondernemers. pr

Zichtbaarheid Businesspark Nieuw-Vennep Zuid moet omhoog

8 april 2021 om 11:27 Overig

NIEUW-VENNEP De zichtbaarheid van het businesspark Nieuw-Vennep Zuid moet omhoog voor zowel de bestaande als nieuwe bewoners. Achter de rode muur van het businesspark langs de n207 gonst het van de actieve, innovatieve ondernemers die op het businesspark gevestigd zijn. Clarity PR uit Hoofddorp gaat aan de slag om dit aan iedereen duidelijk te maken.

Het terrein wordt omschreven als: 'een dynamische werkomgeving in hartje Randstad, met unieke architectuur en hoogwaardige faciliteiten. Een plek waar innovatief ondernemerschap kan bloeien en waar je gasten met trots ontvangt. En dankzij de centrale ligging midden in de karakteristieke Haarlemmermeerpolder, is Businesspark Nieuw-Vennep Zuid snel bereikbaar vanuit Amsterdam, Schiphol en Den Haag.' De sterke punten die worden gemeld zijn: glasvezelinternet, actief bestuur, schoon en zeer veilig, camerabeveiliging, lunchbus, Schiphol Douane Free Zone en prijs-kwaliteitverhouding.

Karin van Geelen, Managing Director Benelux bij Clarity: “We zijn ontzettend enthousiast om met Businesspark Nieuw-Vennep Zuid aan de slag te gaan. Dankzij onze ervaring met lokale spelers als Stichting Maatvast, Stichting Leergeld Haarlemmermeer en Concours Hippique Hoofddorp kennen wij het regionale medialandschap goed. We zullen er alles aan doen om de communicatiestrategie en -aanpak verder te professionaliseren en samen met de lokale ondernemers het verhaal van Businesspark Nieuw-Vennep vorm te geven en natuurlijk via verschillende kanalen te delen met doelgroepen en stakeholders."

Thomas Hendriksen, voorzitter van de Vereniging van Eigenaars van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: “Als bestuur hebben we voor Clarity gekozen vanwege de in onze ogen persoonlijke en frisse, professionele aanpak. Clarity heeft een internationale en regionale denk- en werkwijze die goed bij ons en onze parkbewoners past. Samen met Clarity gaan we ons verhaal delen op het park, in de metropoolregio Amsterdam en ver daarbuiten.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie