Scouting Paula Geerts is ontstaan om gezamenlijk plezier te maken en de wereld te ontdekken. Zo te zien heeft dat goed uitgepakt.
Scouting Paula Geerts is ontstaan om gezamenlijk plezier te maken en de wereld te ontdekken. Zo te zien heeft dat goed uitgepakt. Scouting Paula Geerts

Scouting Paula Geerts 75 jaar: ‘We laten onze omgeving mooier achter’

9 april 2021 om 09:29 Overig

HOOFDDORP De Scouting Paula Geerts uit Hoofddorp bestaat 75 jaar. Dat is een goede zaak voor iedereen, ook voor de omgeving, die ze altijd netjes achterlaten.

Wouter Edzes van Paula Geerts: "Op 6 april 1946 werd Scouting Paula Geerts Hoofddorp opgericht. Eerst als een groep juniorgidsen, oftewel meisjes tussen 11 en 16 jaar, om gezamenlijk plezier te maken en de wereld te ontdekken, daarna breidde zich dat uit van 5 tot 105 leden. Na 75 jaar hebben we nog steeds hetzelfde gedachtegoed, wij zijn een actieve vereniging waar iedereen welkom is en in iedere speltak zijn plezier kan vinden. Waarbij we er samen voor zorgen dat we onze omgeving een stuk mooier achterlaten."

De vereniging is al geruime tijd bezig de voorbereidingen op het jubileumjaar. "Het beloofde een jaar te worden met een aantal mooie activiteiten. Helaas bracht de coronapandemie enig roet in het eten maar met de nodige creativiteit kunnen we door en laten we ons niet uit het veld slaan."

"Naast de uitdagende activiteiten voor onze huidige leden en vrijwilligers willen wij ook alvast de aandacht vragen voor de reünie op 4 september voor alle leden en oud-leden van de Paula Geerts groep. Iedereen kan zich aanmelden via onze Facebook-pagina of paulageerts.nl."

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie