Marco Weijden van HEMA Hoofddorp is een van de blije ondernemers in Hoofddorp Winkelstad.
Marco Weijden van HEMA Hoofddorp is een van de blije ondernemers in Hoofddorp Winkelstad. Pr

Blije ondernemers Hoofdstad Winkelstad: ‘Welkom, fijn dat je hier bent’

14 mei 2021 om 17:15 Overig

HOOFDDORP] In Hoofddorp Winkelstad zijn alle ondernemers heel blij, dat zij hun klanten en gasten weer kunnen ontvangen! Na een gehele sluiting en daarna winkelen op afspraak, is het nu heerlijk om eindelijk weer open te mogen. Er blijven nog een paar voorwaarden gelden, zoals het dragen van een mondkapje en de anderhalve meter afstand, maar iedereen houdt zich daar met alle liefde en plezier aan. Het ergste leed lijkt voorbij.


"Vanaf de eerste dag van de opening op woensdag 28 april zagen wij stralende gezichten van bezoekers en ondernemers, en een zichtbaar gevoel van opluchting. Iedereen is blij en dankbaar dat consumenten Hoofddorp Winkelstad weer zonder afspraak kunnen bezoeken", zegt woordvoerder Birgit Cramer van den Bogaart van Hoofddorp Winkelstad. "Reden temeer om ook Hoofddorp Winkelstad feestelijk aan te kleden in de vorm van duizenden lampionnen die je overal tegenkomt."
Iedereen mag weten hoe blij de ondernemers zijn. Bij de entree van het overdekte winkelcentrum Vier Meren hangen tientallen lampions, die je inmiddels ook tussen bomen en op terrassen terugziet. Alle bruggen over de Hoofdvaart verwelkomen bezoekers met de tekst 'WELKOM fijn dat je hier bent'. Ook de enorme lampenkappen in het overdekte deel hebben een metamorfose ondergaan en geven een warm en feestelijk gevoel. Wie het centrum van Hoofddorp binnenkomt, ziet binnenkort ook prachtige banieren met de vrolijke lampionopdruk. Een mooi, vrolijk en warm welkom.
Terrassen zijn verbreed of vergroot, en waar mogelijk met lampionnen gedecoreerd. Op ieder terras zit je heerlijk en is aan alles gedacht om gasten veilig, comfortabel en gastvrij te ontvangen. Zodra het weer het toelaat wordt en zelfs bij minder weer strijkt men in grote getale op de terrasjes neer om te genieten van elkaar en iets lekkers. Iedereen zit aan de cappuccino of bestelt een wijntje. Er wordt volop geluncht. Niet alleen de ondernemers, ook de consument is zichtbaar opgelucht. De gezelligheid is terug en eindelijk kan er weer onbeperkt geshoppt worden.

Birgit: "Bij de selfiewanden op het Polderplein kun je een foto maken om te laten zien dat het gezellig is, en dat ook jij blij bent dat je er weer bent. Deel je foto gerust met elkaar en op onze social media. Nog heel even en dan mogen de terrassen tot 20.00 uur geopend blijven en kunnen we na het shoppen nog heerlijk uitgebreid op de vele terrassen plaatsnemen om te genieten van de avondzon en elkaar in een andere omgeving dan thuis."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie