Op 2 oktober ondertekenen wethouder Marja Ruigrok en gedeputeerde van NH Jeroen Olthof een intentieverklaring. Het gaat over maatregelen voor de Duinpolderweg. Foto bij de Calatravabrug de Citer met uitzicht op de Nieuwe Bennebroekerweg.
Op 2 oktober ondertekenen wethouder Marja Ruigrok en gedeputeerde van NH Jeroen Olthof een intentieverklaring. Het gaat over maatregelen voor de Duinpolderweg. Foto bij de Calatravabrug de Citer met uitzicht op de Nieuwe Bennebroekerweg. Jur Engelchor Fotografie

Gemeente vraagt input burger over verbreding Nieuwe Bennebroekerweg

19 mei 2021 om 15:27 Overig

HOOFDDORP De gemeente vraag de bevolking van Haarlemmermeer op 3 juni tijdens een digitale bijeenkomst mee te praten over de verbreding van de Nieuwe Bennebroekerweg tussen de A4 en de N205 (Driemerenweg). De verbreding is nodig om Hoofddorp Zuid, Nieuw-Vennep Noord en de te ontwikkelen woonwijken en bedrijventerreinen nu en in de toekomst goed bereikbaar te houden. Daarvoor tekenden Jeroen Olthof gedeputeerde Mobiliteit en Bereikbaarheid van de Provincie Noord-Holland en wethouder Marja Ruigrok op 12 maart een samenwerkingsovereenkomst, wat het startschot vormde voor de verkenning- en planstudiefase. Omwonenden en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een mail naar nieuwebennebroekerweg@haarlemmermeer.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie