Paul Meijer: "Ik ben onschuldig'.
Paul Meijer: "Ik ben onschuldig'. Jan Aukes

Uitkomst fraudeonderzoek Paul Meijer na afronding in raad besproken

3 juni 2021 om 11:35 Overig

HOOFDDORP De gemeenteraad van Haarlemmermeer heeft besloten om de opgelegde geheimhouding van twee onderzoeksrapporten die naar aanleiding van een integriteitsmelding zijn opgemaakt te bekrachtigen. Na afronding van het strafrechtelijk onderzoek worden de rapporten in een openbare raadsvergadering besproken. Dit meldt burgemeester Schuurmans op twitter. Wanneer de openbare raadsvergadering wordt verwacht is niet bekend gemaakt.  

Paul Meijer, om wie het onderzoek gaat,  zei eerder verbijsterd te zijn over de geheimhouding van het accountantsrapport over zijn vermeende fraude van enkele tienduizenden euro’s binnen zijn voormalige partij Forza.

Het onderzoek van BDO Accountants is onlangs gepresenteerd en de burgemeester heeft dit, onder geheimhouding, besproken met de fractievoorzitters. Donderdagavond 27 mei werd in de gemeenteraad gestemd over de bekrachtiging van de geheimhouding. Paul Meijer stemde als enige tegen en wil dat het rapport openbaar wordt. Hij vindt het onbegrijpelijk dat andere raadsleden instemden met geheimhouding.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie