Het gaat vooral om het maken van plezier.
Het gaat vooral om het maken van plezier. Renata Jansen

Sportvierdaagse voor kinderen aan begin zomervakantie

5 juni 2021 om 20:39 Overig

HOOFDDORP Team Sportservice Start de zomervakantie met sport, spel en plezier tijdens de Sportvierdaagse. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden voor dit sportieve kamp in Hoofddorp. De vierdaagse heeft als thema de Olympische Spelen en vindt plaats van 12 tot en met 15 juli, de eerste week van de zomervakantie op het terrein van hockeyclub De Reigers.

Steeds is er van 09.00 tot 17.00 uur een programma van sport en spel waarbij plezier voorop staat. Veel kinderen doen elk jaar mee aan de Sportvierdaagse. “Jelle komt al twee dagen mega-enthousiast thuis en blijft maar vertellen over de leuke activiteiten”, vertelde zijn moeder tijdens de editie van 2020.

De deelnemers zijn vier dagen bezig met sportieve en teamactiviteiten in het thema van de Olympische Spelen, zoals het maken van een teamvlag, archery tag (een pijl- en boogspel), judo, tennis en atletiek. Ook komen de winterspelen aanbod. “We organiseren bijvoorbeeld een ski-estafette, levend curling en ‘ijs’hockey”, zegt coach Cindy Boter enthousiast. “Er ligt veel nadruk op samenwerken, want sporten dop je niet alleen maar met je team. Samen spelen, samen werken, samen verliezen en samen winnen.”

De Sportvierdaagse is in handen van Team Sportservice. De sport- en spelcoaches is het hele jaar bezig met allerlei sport- en spelactiviteiten en hebben veel ervaring met de doelgroep. De kinderen worden ingedeeld in kleine groepjes op leeftijd. Er doen maximaal 65 kinderen mee. Dankzij de professionele begeleiding is het een vierdaagse met heel veel plezier. Naast het leerzame en gevarieerde programma, zorgt de organisatie voor een gezonde lunch, sporttenue en diploma.

Deelname kost 165 euro, dit is inclusief eten, drinken, tenue en diploma. Opgeven via teamsportservice.nl/haarlemmermeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie