Suppen wordt een stuk makkelijker.
Suppen wordt een stuk makkelijker. pr

Supplank uit apparaat trekken bij Hoofddorps recreatiemeer

13 juni 2021 om 08:40 Overig

HOOFDDORP Deze week lanceert Sub Club een locatie bij Papa’s Beach House in Hoofddorp waar de planken uit een apparaat kunnen worden getrokken. Gebruikers krijgen via een app toegang geeft tot een innovatief Sub Sub Club 2 Go-station.

Papa’s Beach House ligt direct aan het meer in het Haarlemmermeerse Bos. De wens om suppen aan te bieden op de plas ontstond enkele jaren geleden al. Afgelopen jaar werd buiten sporten een stuk relevanter, waardoor dit de juiste tijd is om dit concept te lanceren. Zo kwam Marrèl Bolier, Manager bij Papa’s Beach House, in contact met Sol Wortelboer, bedenker en oprichter van Sub Sub Club.

Hij biedt een vernieuwend ‘uit-de-muur-trek-automaat’ concept. Het station bestaat uit een of meerdere blokken met lockers. Het is modulair en multifunctioneel; meerdere blokken kunnen worden gecombineerd en zijn daarnaast ontworpen als heus terrasmeubilair. Via een app heeft men toegang tot de boards, van zonsopgang tot zonsondergang. In de app vindt de gebruiker een instructievideo waarin alle basistechnieken worden uitgelegd. Op drukke dagen is er een instructeur aanwezig.

Suppen kost 15 euro per persoon per uur en is toegestaan vanaf 18 jaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie