Afbeelding
archief

Nationale paarden- en ponytelling via Horse Event

22 juni 2021 om 09:20 Overig

Tijdens de Nationale Paarden en Pony Telling wordt er via een korte vragenlijst aan pony- en paardenminnend Nederland gevraagd naar het paard of pony waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Naast het aantal paarden en pony’s wordt er ook gevraagd naar algemene kenmerken, huisvesting, voermanagement en training. Op deze manier hoopt de organisatie een beter inzicht te krijgen in het wel en wee van paarden en pony’s in Nederland.

VIJFHUIZEN Horse Event houdt van 21 juni tot 27 juni de eerste Nationale Paarden en Pony Telling. Daarmee wil de organisator van het jaarlijkse paardenfeest in Vijfhuizen meer kennis vergaren over paarden en pony’s. Dit gebeurde al door het jaarlijkse, educatieve evenement en via website en social media kanalen.

De organisatie hoopt uiteraard op vele reacties, zodat er een goed beeld gevormd kan worden. Er gelden dan ook geen restricties voor een deelname. Of je nu verantwoordelijke bent voor een (top)sportpaard, Shetlander of Belgisch trekpaard, alle paarden tellen mee tijdens de Nationale Paarden en Pony telling.

Van 21 tot 27 juni kan iedereen meedoen via horse-event.nl doorklikken naar een digitale vragenlijst. Daarbij maak de deelnemers kans op prijzen, zoals gratis kaartjes voor Horse Event, een zak Havens Fibre Dice, een BR event set, een zomerpakket voor je paard, een ANKY pad, een Bit-Focus abonnement en verschillende pakketten en boekjes van Penny en PaardenpraatTV.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie