Laura: “Het is belangrijk om fijne herinneringen te hebben aan een uitvaart.
Laura: “Het is belangrijk om fijne herinneringen te hebben aan een uitvaart." pr

Laura zorgt met ‘gewrapte’ doodskist voor een persoonlijke uitvaart

23 juni 2021 om 08:42 Overig

HOOFDDORP “Een ‘gewrapte’ lijkkist zorgt voor een persoonlijke uitvaart,” stelt Laura van de Vijver uit Hoofddorp. Daarom is ze begonnen met haar bedrijfje Studio Hemeltjelief. Ervaring heeft ze voornamelijk via het ontwerpen van reclame op auto’s en bestelwagens.

“In december kreeg ik voor het eerst de vraag om een uitvaartkist te wrappen, wat ik in al die jaren nog nooit eerder had gedaan. Omdat ik net mijn vriendin Florien Steffens had verloren, zijn overleed op 38-jarige leeftijd, kwam er veel meer gevoel bij dan bij het wrappen van een auto of bestelbusje. Ik wist gelijk dat dit is wat ik voor mensen wil doen. Om ze te kunnen helpen bij een persoonlijk en waardig afscheid, eentje die ze zich altijd zouden blijven herinneren.”

Laura, 15 jaar een ervaren ontwerper en signwriter: “Het is belangrijk om fijne herinneringen te hebben aan een uitvaart. Een mooie persoonlijke kist helpt daarbij. Dat is een fijn begin van het rouwproces.”

Ze besloot via haar Studio Hemeltjelief door te gaan met het wrappen van kisten. “Ik kom wrappen op de gewenste locatie. Daarmee ben ik de enige in Nederland. Mensen zijn enorm enthousiast over dit mooie concept.”

Meer informatie op www.studiohemeltjelief.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie