Een beeld van een eerdere Hoofddorp aan Zee.
Een beeld van een eerdere Hoofddorp aan Zee. Jet Kuiper

Ook dit jaar Hoofddorp aan Zee voor thuisblijvende kinderen

25 juni 2021 om 10:16 Overig

HOOFDDORP Het Cultuurgebouw biedt deze zomer de vierde editie van Hoofddorp aan Zee. In het groenste stukje van Hoofddorp Centrum gaan de bezoekers tekenen, schilderen, muziek maken, knutselen, sporten, genieten en nog veel meer. Een breed aanbod aan materialen en professionele kunstdocenten en andere begeleiders biedt kinderen de mogelijkheid hun creativiteit volledig de vrije loop te laten.

Tijdens een fantastische sportieve prestatie in september 2019 hebben de Lions Haarlemmermeer en Lions Haarlemmermeer/Ringvaart geld opgehaald om dit evenement voor kinderen mogelijk te maken. Hoofddorp aan Zee wordt georganiseerd om kinderen die niet of maar kort op vakantie gaan toch een leuke zomer te geven. De editie van 2020 kon niet doorgaan door corona en juist in dit bijzondere jaar zijn er heel veel gezinnen niet of kort op vakantie kunnen. Daarom zijn er twéé periodes om deel te nemen.

Hoofddorp aan Zee is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en vindt plaats van 12 tot en met 15 juli én van 19 tot en met 22 juli. Het inschrijfgeld bedraagt 40 euro voor vier dagen en is inclusief veel gezelligheid en lekker en gezond eten en drinken. Stichting Leergeld Haarlemmermeer kan eventueel een financiële bijdrage leveren. Aanmelden kan via pier-k.nl/haz.

Het kunstenaardorpje in centrum Hoofddorp.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie