De winnaar van deze maand. Fort Vijfhuizen is al vaak op de foto gezet, maar met de klaprozen op de voorgrond wist Wim Meerdijk toch een andere invalshoek te vinden.
De winnaar van deze maand. Fort Vijfhuizen is al vaak op de foto gezet, maar met de klaprozen op de voorgrond wist Wim Meerdijk toch een andere invalshoek te vinden. Wim Meerdijk

Omgeving Hoofddorp fraai in beeld gebracht

28 juni 2021 om 17:05 Overig

HOOFDDORP Copy Partners Nieuw-Vennep biedt in samenwerking met HCnieuws een maandelijkse fotowedstrijd voor de jaarkalender 2022 die december uitkomt. Er is een editie Haarlemmermeer Noord en Zuid. Elke maand kunnen deelnemers meedoen aan de verkiezing door middel van de inzending van een eigen foto. Die komt dan in bezit van Copy Partners, maar de winnaar ontvangt een fraaie metaalkleurige dibond-afdruk van zijn of haar foto. De winnaar van deze maand is Wim Meerdijk met Fort Vijfhuizen. (grote foto). Op deze pagina staan verder enkele foto’s die niet in de prijzen vielen, maar die het wel waard zijn om getoond te worden. Foto’s voor deze maand moeten 31 juli om 12.00 uur binnen zijn via remco@copypartners.nl.

Astrid Paalvast geeft Park Buitenschot iets mysterieus.
Een zonsopkomst in de polder. Nellie Bartels was er vroeg bij om deze fraaie foto te maken.
Rechte wegen en bijzondere bruggen. De omgeving van Hoofddorp wordt via Nellie Bartels een lijnenspel.
Wilma Kuipers had oog voor nieuw leven, met dit  gelukkige meerkoetengezin uit Hoofddorp.
Ger Terlien legde Cruquius op een bijzondere manier vast.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie