Afbeelding
Eigen foto

Carla neemt afscheid na 43 jaar in het onderwijs!

9 juli 2021 om 13:33 Overig

HOOFDDORP Deze maand neemt Carla Friedel afscheid van het onderwijs in Haarlemmermeer. In 43 jaar heeft de gymjuf heel wat kinderen zien komen en gaan, naar schatting meer dan 10.000 leerlingen. Inmiddels geeft zij soms al les aan kinderen van oud-leerlingen. 

Dat zij het 43 jaar vol hield, is in de eerste plaats te danken aan haar gezondheid, waar zij zich gelukkig mee prijst. Maar ook geniet zij enorm van het vak. Carla is enorm creatief in het bedenken van verschillende sportactiviteiten. Zij heeft ervoor gezorgd dat er jaarlijks een voetbaltoernooi voor alle basisscholen wordt georganiseerd in Hoofddorp. Maar ook bij alle andere toernooien die er worden georganiseerd is Carla altijd fanatiek/sportief aanwezig om de kinderen te coachen. 

Zij helpt kinderen graag een stapje verder. Carla heeft bij haar afscheid een heel toepasselijk bronzen beeldje gekregen van kinderen in een klimrek. Nu kan Carla gaan genieten van haar pensioen. Gelukkig blijft zij nog af en toe betrokken bij basisschool De Octopus. Zo heeft zij al gezegd dat ze graag wil helpen bij het organiseren van een sportfestijn op De Octopus.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie