Dweilorkest ‘Nu Je Er Toch Band’.
Dweilorkest ‘Nu Je Er Toch Band’. Pr

Dweilorkest zoekt en krijgt publiek: vijf opfleur-optredens op zondag 25 juli

21 juli 2021 om 10:21 Overig

NIEUW-VENNEP Op zondag 25 juli zal het dweilorkest ‘Nu Je Er Toch Band’ op verschillende plekken in hun eigen dorp optreden. Op deze manier willen ze weer wat vrolijkheid brengen bij de inwoners van het dorp. En juist ook bij mensen die het even nodig hebben. 

Via Facebook heeft de band een oproep gedaan aan de Vennepse inwoners: ‘Publiek gezocht’. Daarop kwamen enorm veel aanvragen binnen, variërend van een jongen die 16 wordt, straatfeesten, mensen met een beperking tot een 70 jarig huwelijk. De leden van de band hebben een selectie moeten maken en daarmee ook veel mensen teleur moeten stellen. Dat vonden ze jammer, maar hopen deze mensen alsnog een keer te ontmoeten, om een muzikaal feestje te bouwen. 

BLIJ De leden van de band zijn blij met de mogelijkheid om op het dorp op te treden. Ze mogen sinds kort weer oefenen en nu dus weer optreden. Lange tijd was dat onmogelijk vanwege Corona. “Enthousiast publiek zorgt er toch voor dat je net dat beetje meer geeft en dat komt alles ten goede.” De band zal zelf alle corona regels respecteren en vraagt dat ook aan het publiek. Ze zullen optreden op ruime buitenlocaties, zodat dit mogelijk is. 

De band telt achttien eden uit Nieuw-Vennep en omgeving en bestaat als sinds 2007. Veel leden komen bij een muziekvereniging uit de buurt vandaan en spelen nu (ook) in deze band. Twee jaar geleden waren ze winnaar van het dweilorkestenfestival in Sneek en dit najaar gaan ze die titel weer te verdedigen. 

PROGRAMMA Het optreedschema is als volgt: 12:15 uur: grasveld bij Weegbreestraat 13; 13:00 uur: grasveld bij Speeltuin Veldbloemstraat, Pinksterbloemstraat; 14:00 uur: speeltuin achter Herbergier Margaretha’s Hoeve (Hoofdweg 1327); 15:00 uur: grasveld tussen seniorenwoningen (Ruiterstraat 35); 15:45 uur: grasveld bij Westerkim, Zaaiersstraat 1

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie