Xander de Buisonjé. Superaardig, professioneel en bloedgezellig.
Xander de Buisonjé. Superaardig, professioneel en bloedgezellig. Eigen foto

Meerlive gaat steeds meer leven

29 juli 2021 om 10:04 Overig

Xander de Buisonjé en TOF! staan op zaterdag

Frans Witteman 

HOOFDDORP Er komt meer en meer leven in Meerlive, het driedaags muziekfeest van vrijdag 10 tot en met zondag 12 september op het Raadhuisplein in hartje Hoofddorp. Voor wie het nog niet gedaan heeft: snel blocken in de (digitale) agenda. 

Alles is nog lang niet bij het oude en daarom moesten organisator Martin Langeveld en zijn enthousiaste team voor de komende editie gaan voor een Meerlive in iets afgeslankte vorm. “Maar er kan gelukkig weer iets en we gaan er een weergaloos en onvergetelijk Meerlive van maken’, belooft Langeveld. “Iedereen is toe aan een leuk feestje.”

Een leuk feestje. Ook de line-up voor de zaterdag staat er borg voor. Want wat te denken van Xander de Buisonjé die voor de vierde keer alweer op Meerlive staat. Of van de band TOF!, een geliefde band in het uitgaanscircuit en niet voor niets vanaf het begin de huisband van Meerlive. Of van dj John Macraven die thuis is in enorm veel verschillende stijlen muziek en net zo makkelijk een classy clubavond als een fout feest draait.

XANDER DE BUISONJE Xander de Buisonjé werd bekend als frontman van Volumia. Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het is over’ en “Afscheid’. Inmiddels zijn het Nederlandstalige klassiekers. Xander is nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. Het grote publiek leerde Xander de afgelopen jaren kennen als gevestigd presentator en tv-persoonlijkheid dankzij mega-producties als De Vrienden van Amstel LIVE!, zijn deelname aan Holland Zingt Hazes en televisieprogramma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen. “Xander is een superaardige en professionele vent. Bloedgezellig en na afloop van het optreden blijft hij altijd gezellig hangen voor een praatje en een drankje. Bovendien neemt hij uitgebreid de tijd om mensen te woord te staan en voor een fotomomentje”, zegt Martin Langeveld over de rasartiest.

TOF!  Al vanaf het begin van Meerlive voert TOF! de eretitel van huisband. De supergezellige gasten uit Groningen zetten met hun allround repertoire gegarandeerd de tent op z’n kop. Na ruim twintig jaar zijn het ook gewoon serieuze vrienden van ons allemaal geworden, stelt Langeveld en vervolgt lachend: “Het grootste probleem van die Groningers is dat ze Meerlive té gezellig vinden en daardoor vaak pas op maandag terug gaan naar huis.”

TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen en feesten door het hele land. Het repertoire is erg breed. Van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te vermaken TOF! speelt zijn repertoire in een hoog tempo. Een band vol energie, sfeer en actie.

De website meerlive.nl wordt dagelijks bijgehouden. Daar is onder meer de line-up te vinden en kunnen online kaarten gekocht worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie