Afbeelding
Politie.nl

Ontvoering 56-jarige Hoofddorper is mogelijk een vergissing

9 augustus 2021 om 09:16 Overig

HOOFDDORP De politie gaat uit van een vergissing bij de ontvoering van een 56-jarige Hoofddorper afgelopen donderdag. Hij werd ontvoerd in een rode Mercedes Vito-bus met imperiaal. In Gouda werden hiervoor zes verdachten aangehouden, maar de man is niet terug. 

De Vito is zondagavond teruggevonden, de man nog niet. Er zijn geen aanwijzingen dat de 56-jarige Hoofddorper actief was in het criminele circuit. De politie heeft ernstige zorgen over zijn welzijn. 

Donderdag werd aan de Spaarneweg in Cruquius de 56-jarige man door een aantal personen uit een auto getrokken en meegenomen in een rode Mercedes Vito-bus voorzien van imperiaal in de richting. Ze reden richting de N201. De politie is direct een zoekactie gestart. Al snel kwamen agenten een aantal mogelijke betrokkenen op het spoor en hielden hen in Gouda aan. 

De recherche zoekt getuigen en camerabeelden. Wie een camera heeft in de omgeving van de Spaarneweg in Cruquius of in de omgeving van het Vogelplein in Gouda wordt gevraagd die te scannen naar beelden van de verdachten? Dat zelfde geldt voor wie een dashcam heeft en rond 18.00 uur in de omgeving van Cruquius reed of daarna in de richting van Gouda.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie