Het wordt tijd dat dit hek weer eens opengaat.
Het wordt tijd dat dit hek weer eens opengaat. Joop Touw

Zelf Masterchef spelen: Paviljoen Haarlemmermeer te koop voor bijna 2 miljoen euro

12 augustus 2021 om 17:43 Overig

HOOFDDORP Paviljoen Haarlemmermeer staat te koop. Het voor horeca bedoelde gebouw in het Haarlemmermeerse Bos staat te koop voor 1.900.000 euro. Je hebt dan wel de ruimte: 580 m² binnen en 400m² buiten.


FLORIADE Het bijzondere pand is in 2002 onder architectuur gebouwd voor de Floriade tentoonstelling en staat op een kunstmatig schiereiland in het water. “De locatie, de markante bouwstijl die het pand een magische uitstraling geeft de ligging aan de rand van het bos en direct aan het water, het enorme terras en het adembenemende uitzicht vanuit het pand maken dit object tot een uitzonderlijk en zeldzaam aanbod”, staat op Funda (zakelijk) te lezen. .

BRAND Tot eind 2017 was hier een restaurant gevestigd, na een korte maar felle inpandige brand, waarbij het restaurant grote schade heeft opgelopen, staat het pand al geruime tijd leeg. “Het pand zelf en de installaties in de kelder hebben tijdens de brand echter geen schade opgelopen, de bouwkundige staat is dan ook uitstekend.” Na een lange periode van intensieve beraadslagingen heeft de gemeente Haarlemmermeer besloten het pand te verkopen. Het wordt casco opgeleverd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie