De winnende foto van deze maand: de Damsluis bij Vijfhuizen heerlijk door Nellie Bartels in beeld gebracht een blauwe lucht en waterlelies.
De winnende foto van deze maand: de Damsluis bij Vijfhuizen heerlijk door Nellie Bartels in beeld gebracht een blauwe lucht en waterlelies. Nellie Bartels

Omgeving Hoofddorp fraai in beeld gebracht (9)

31 augustus 2021 om 13:09 Overig

HOOFDDORP Copy Partners Nieuw-Vennep biedt in samenwerking met HCnieuws een maandelijkse fotowedstrijd voor de jaarkalender 2022 die december uitkomt. Er is een editie Haarlemmermeer Noord en Zuid. Elke maand kunnen deelnemers meedoen aan de verkiezing door middel van de inzending van een eigen foto. Die komt dan in bezit van Copy Partners, maar de winnaar ontvangt een fraaie metaalkleurige dibond-afdruk van zijn of haar foto. De winnaar van deze maand is Nellie Bartels een foto van de Ringvaart bij Vijfhuizen (grote foto). Onderaan staan verder enkele foto’s die niet in de prijzen vielen, maar die het wel waard zijn om getoond te worden. Foto’s voor deze maand moeten 1 oktober om 12.00 uur binnen zijn via remco@copypartners.nl.

Molen De Eersteling is en blijft fotogeniek, ook voor Peter Stevens.
De Toolenburgse Plas door de ogen van Koos Bogaert.
Leo Kranenburg toont een bijzondere plek op de Spaarndammerdijk.
Meerbos, een foto van Koos Bogaert.
De molen bij Vijfhuizen zorgt voor een typisch Hollands plaatje.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie