Afbeelding
Trudy Witteman
kortebaandraverij

Hoofdsponsor Jack Hofman: ‘Evenement waar we zuinig op moeten zijn’

31 augustus 2021 om 10:04 Overig

HOOFDDORP “Het is een Hoofddorps evenement waar we zuinig op moeten zijn en dat moet blijven bestaan”, zegt Jack Hofman over zijn rol als hoofdsponsor van de kortebaandraverij. De eigenaar van de beide Jumbo-supermarkten in Hoofddorp benadrukt dat hij als ondernemer graag een maatschappelijke betrokkenheid toont. 

“Iets terugdoen voor de maatschappij vind ik heel belangrijk. Wekelijks komen zo’n dertigduizend mensen in onze winkels aan de Marklaan in het centrum en in winkelcentrum Skagerhof. In totaal hebben we 250 medewerkers. Dat zegt veel over onze plek in de samenleving. Naast koffie en suiker verkopen willen we ook mensen blij maken door ervoor te zorgen dat evenementen als deze blijven bestaan.”

Vorig jaar al zou Jumbo Hofman hoofdsponsor worden. De inkt van Jack Hofmans handtekening onder de overeenkomst was amper droog of corona stak de kop op. Weg plannen. Weg leuke vooruitzichten.

Jack en zijn vrouw Roos zijn liefhebbers van de paardensport. Waarbij de mensport met stip bovenaan staat. Maar ook naar de komende kortebaan op 4 september kijkt Jack uit. Ook al is het op een zaterdag, hij hoopt er bij te kunnen zijn. “De datum staat met rode letters in de agenda. Nu dit jaar de draverij gekoppeld is aan het Nederlands Kampioenschap belooft het een nóg groter spektakel te worden, want slechts de allerbeste paarden zullen aan de start verschijnen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie