Afbeelding
Eigen foto

Lionsclub Haarlemmermeer zoekt koffiepunten en vreemd geld

10 november 2021 om 09:14 Overig

HAARLEMMERMEER Lionsclub Haarlemmermeer Host gaat opnieuw Douwe Egbertspunten en oud en vreemd geld inzamelen voor het goede doel. De actie loopt van 15 november tot en met 17 januari.

Voor de tiende keer vragen de Lions inwoners van Haarlemmermeer kistjes, laatjes, keukenkastjes en andere plekken af te speuren naar DE-punten. Iedere 600 punten is goed voor een pak koffie waarmee de Lions Voedselbank Haarlemmermeer gaan verblijden. De afgelopen jaren werden er steeds meer dan één miljoen punten geknipt en geteld. Het leverde de Voedselbank gemiddeld zo’n 2500 pakken koffie op die met groot genoegen in de voedselpakketten werden gestopt. Vanwege het lustrum halen de Lions alles uit de kast om opnieuw de 1 miljoen punten binnen te halen.

Tegelijkertijd zamelen de Lions oud en vreemd geld in om oogoperaties in de Derde Wereld mogelijk te maken. Voor slechts 15 euro kan een blinde weer zien. Sinds de start van de acties zijn ruim 73.000 oogoperaties uitgevoerd. 

Inzameldozen staan in alle dorps- en buurthuizen van Maatvast en zelfstandige dorpshuizen. Ook kerken en zorgcentra doen mee evenals supermarkten van Jumbo en AH en de Bruna in wc De Symfonie in Nieuw-Vennep. Voor alle inleverpunten en de mogelijkheid punten en geld te laten ophalen kan Lion Wout Nederveen gebeld worden via (023) 5613698.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie