Alex Ploeg, Javier Guzman en Stefano Keizers
Alex Ploeg, Javier Guzman en Stefano Keizers .

Flinke portie cabaret dit seizoen in De Meerse

13 november 2021 om 12:24 Overig

HOOFDDORP Er staan een paar heerlijke avonden op de agenda bij De Meerse. Verschillende cabaretiers betreden de planken in het theater om het publiek eens flink te laten lachen. Onder andere Alex Ploeg, Javier Guzman en Stefano Keizers komen naar De Meerse.

ALEX PLOEG Alex Ploeg komt met ‘EGO’. We zien hem in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel komen harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. De voorstelling ‘EGO’ is te zien op vrijdag 19 november.

JAVIER GUZMAN Javier Guzman heeft al drie keer eerder een oudejaarsconference gemaakt. Nu kon het memorabele jaar 2021 niet achterblijven. Een wervelende en verfrissende vierde oudejaarsconference. Javier is scherp van tong, niet kritisch en nooit politiek incorrect. Hij beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Hij neemt het jaar met je door. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. Het belooft een avondje onbelemmerd lachen. ‘In vertwijfeling verblijven – oudejaarsconference’ is te zien op donderdag 25 november.

STEFANO KEIZERS Stefano Keizers komt terug naar het theater met zijn derde voorstelling: ‘Hans Teeuwen’. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. Zijn tweede voorstelling ‘Sorry Baby’ werd lovend ontvangen. Ook is hij veel op televisie. Zo was hij publiekslieveling bij ‘Het Perfecte Plaatje’ en deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson’. De voorstelling ‘Hans Teeuwen’ is te zien op donderdag 2 december.

AGENDA Er staan nog meer cabaretavonden op de agenda. Zo komt Soundos  terug naar het theater met ‘Comeback Kid’ op woensdag 17 november. You hate her or you love her! Er zijn nog een paar kaarten over voor Plien & Bianca. Het duo komt in ‘En nu dan?’ met meesterlijke typetjes en scherpe dialogen op vrijdag 19 november en maandag 6 december. Zaterdag 20 november komt de nuchtere Fries Jacob Spoelstra met zijn oudejaarsconference langs. En Marjolijn Touw en Frans Mulder staan op woensdag 24 november in De Meerse met ‘Samen Solo’. 

Voor de hele agenda en tickets zie www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie