Raimond van den Broek (links) en Ben Perdaan (rechts)
Raimond van den Broek (links) en Ben Perdaan (rechts) PR

Ondernemers zijn ook trots: ‘Nieuw-Vennep heeft alles’

1 december 2021 om 08:08 Overig

NIEUW-VENNEP Wie over de Westerdreef richting het HVC rijdt (of andersom), ziet een nieuw bord wat is neergezet door OVHZ (Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid). “Een mooi welkom voor iedereen die via deze weg Nieuw-Vennep aandoet,” zeggen ondernemers en initiatiefnemers Raimond van den Broek en Ben Perdaan. “Want we klagen weleens, we discussiëren en we praten omdat ons Nieuw-Vennep echt wel extra aandacht nodig heeft. Maar we zijn ook trots, want Nieuw-Vennep heeft alles!“

”Je kunt er ontmoeten, ontdekken en ondernemen. Een warm welkom voor alle huidige en toekomstige ondernemers, alle huidige en toekomstige bewoners en bezoekers die Nieuw-Vennep aandoen. We hebben alles en we moeten er wel voor zorgen dat datgene wat we hebben omarmd en nog beter gemaakt wordt. Dat kan alleen als we samen zoeken naar oplossingen door middel van participeren. Gelukkig heeft de OVHZ goede contacten met de gemeente Haarlemmermeer en kunnen we samen zorgen voor een fijn onderneem-, ontmoet- en ontdekklimaat.”

OVHZ voorzitter Ben Perdaan en bestuurslid Raimond van den Broek zijn het eens: “Iedereen is welkom en samen dragen we de verantwoordelijkheid om van Nieuw-Vennep een bloeiende en ondernemende omgeving te maken. Wij zijn trotse inwoners en ondernemers die er alles aan doen om deze missie zo goed als mogelijk te realiseren.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie