Deelnemers aan een eerdere sessie in Breda.
Deelnemers aan een eerdere sessie in Breda. Pr

Dennis van der Geest en Khalid Boulahrouz peppen jeugd Haarlemmermeer op

11 december 2021 om 16:09 Overig

HAARLEMMERMEER Dennis van der Geest en Khalid Boulahrouz zijn in beeld om in januari de jeugd van Haarlemmermeer op te peppen. Zij worden naar voren geschoven via het Project Comeback, waaraan de gemeente deelneemt.  

Comeback is een landelijk initiatief waarin topsporters zich inzetten om jongeren sterker terug te laten komen na tegenslag, met name door problemen rond corona. Inmiddels wordt het project omarmd door tien grote gemeenten in Nederland, waaronder dus Haarlemmermeer. Als tegenprestatie krijgt de gemeente een twee fysieke sessies. 

Kelly van Tilborg van Project Comeback: “Onze activiteiten zijn gericht op het welzijn van jongeren tussen 13 en 24 jaar. De thema’s zijn: persoonlijk, werk en opleiding, sociale contacten, lichamelijke en mentale gezondheid. De online sessies worden gestreamd en verspreid via YouTube, Instagram en het Project Comeback platform. De offline sessies vinden veelal verspreid in het land plaats.”

“We zullen eind januari naar Haarlemmermeer komen voor twee sessies met topsporters. Wie dit precies zijn, is nog even afwachten, maar we hebben contact met onder andere Dennis van der Geest en Khalid Boulahrouz. De sessies staan in het teken van fysieke en mentale gezondheid en de topsporters vertellen welke ‘comeback’ zij hebben moeten maken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie