Laat je inspireren tijdens de singer-songwritersessies.
Laat je inspireren tijdens de singer-songwritersessies. Fokke van Saane Fotografie

Singer-songwritersessies bij Pier K

26 december 2021 om 13:23 Overig

NIEUW-VENNEP Wil jij de kneepjes en geheimen van het songwriters-vak leren of wil je nieuwe inspiratie opdoen? Dan zijn deze inspirerende sessies bij Pier K zeker geschikt voor jou!

WORKSHOP VOCAL SCRATCH In deze workshop ga jij aan de slag met Conservatoriumdocent Dennis Kivit. In één dag duik je in de wereld van de songwriters en werk je samen aan de liedjes die je al geschreven hebt én aan nieuwe liedjes die je nog gaat schrijven. We sluiten af met een presentatiemoment. 

CURSUS VOCAL DELUXE Heb jij altijd al je eigen songs willen laten horen aan de wereld, dan is dit jouw moment! In deze vijfdelige cursus gaat Conservatoriumdocent Dennis veel dieper in op alle kneepjes en geheimen van het vak. En heb je nog nooit een liedje geschreven, dan schrijven we in deze Deluxeversie ook jouw eigen nummer. Natuurlijk ga je ook aan de slag met de muziek die je al gemaakt hebt en die je kunt verbeteren én werken we met je aan nieuwe songs die je gaat schrijven en waarmee je gaat optreden. Laat je inspireren!

DATA EN AANMELDEN De workshop Vocal Scratch is op zaterdag 15 januari van 10.30 tot 14.00 uur bij Pier K Nieuw-Vennep. De vijfdelige cursus Vocal Deluxe start op zaterdag 5 februari van 10.30 tot 14.00 uur bij Pier K Nieuw-Vennep. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor de workshop én de cursus.

Meld je aan via www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie