Afbeelding
Pr

Gratis knipbeurt in Schouwburg ‘Kapsalon’ De Meerse

16 januari 2022 om 11:31 Overig

HOOFDDORP Schouwburg De Meerse laat weten mee te doen met #Kapsalontheater, een initiatief van Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries. “Woensdag 19 januari bouwen we ons theater om tot kapsalon, waar je geknipt kan worden én getrakteerd wordt op een optreden. Geheel volgens de regels uiteraard”, laat Eugenie Schaefers van De Meerse. Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries hebben samen de landelijke protestactie Kapsalon Theater opgezet. Verschillende theaters in Nederland worden woensdag omgebouwd tot een kapsalon, massagestudio of een schoonheidssalon waar ook wordt opgetreden.

De actie werd opgezet omdat vrijdag tijdens de persconferentie duidelijk werd dat theaters nog niet open mogen, maar onder meer kapsalons wel.

Vrijdag kondigden premier Mark Rutte en coronaminister Ernst Kuipers aan dat theaters voorlopig nog niet open mogen, maar bijvoorbeeld kappers en schoonheidssalons wel. Wallis de Vries vond het idee van de Promenade-maker zo leuk, dat ze aan hem vroeg of ze het landelijk mocht uitrollen.

“We zijn nu druk bezig om artiesten te regelen. Ook bekijken we nog of we ‘s middaga open zijn of ‘s avonds”, besluit Schaefers.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie