DCIM\100MEDIA\DJI_0050.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0050.JPG Aangeleverd

Open dag Open dag tennis en padel

5 maart 2022 om 13:35 Overig

ZWAANSHOEK Zwaanshoek Tennis & Padel houdt zondag 20 maart de jaarlijkse open dag. Leden beantwoorden vragen over tennis en padel. Voor bezoekers liggen speciale aanbiedingen klaar. 

De vereniging beschikt over zeven allweather tennisbanen waarop leden het hele jaar kunnen spelen. Op het sportpark worden op dit moment vijf padelbanen aangelegd, die zijn medio april klaar. Op Tweede Paasdag zijn er padelclinics voor belangstellenden. Hoewel de padelbanen nog niet helemaal klaar zijn, kunnen bezoekers alvast kennismaken met de padelsport. Het is een mix tussen tennis en squash. Je speelt altijd met zijn vieren en momenteel zeer populair bij volwassenen onder de 30 jaar. Het spel is relatief gemakkelijk aan te leren en geschikt voor alle leeftijden. Net als bij squash zorgende achterwanden voor spectaculaire rally’s.Voorzitter Marcel Riep ziet een gezonde toekomst voor de padelsport in de Haarlemmermeer en Zwaanshoek in het bijzonder. “Padel is een van de snelst groeiende racketsporten in Nederland. Wij merken dat padel in grote belangstelling staat, ook bij onze tennissende leden.”

”Dit jaar worden we de tennisvereniging met de meeste padelbanen in de regio Haarlemmermeer. Met de aantrekkingskracht en het potentieel van padel verwachten we veel liefhebbers van deze sport en nieuwe leden op ons park te verwelkomen.”Tijdens de open dag zal de organisatie padelrackets en ballen alvast klaarleggen bij de mini tennisbaan. Zo kan je alvast met een padelracket en bal spelen voor het gevoel.Meer informatie: Zwaanshoek Tennis & Padel, Noppenstraat 1, 2136 AH Zwaanshoek.Website: www.tczwaanshoek.nl.

Paddle Match Rackets and Ball Set With red blue splash vector illustration.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie