Auto’s van deelnemers aan de vorige rally.
Auto’s van deelnemers aan de vorige rally. Tom Kok en Dave van Ham

‘Lekker rijden’ staat voorop bij NoWay Ride Rally

29 april 2022 om 17:42 Overig

BADHOEVEDORP De NoWay Ride Rally is dit jaar meer gericht op ‘lekker rijden en plezier maken’, laat de organisatie weten. De tweede editie van het jaarlijkse auto-evenement in de regio Badhoevedorp/Zwanenburg wordt gehouden op zaterdag 2 juli. 

De rally is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een sport of GT auto, een klassieker, een bijzondere of speciale auto, een cabrio of een elektrische auto. De opzet van de rally is competitief, maar de nadruk ligt wel op gezelligheid.

Er zal er worden gereden volgens een door wedstrijdleider en route chef, Frans van der Vliet uitgezette route van ongeveer 210 kilometer door Noord-Holland over bijzondere wegen en langs interessante bezienswaardigheden. De start en finish is nabij restaurant Q-Beach in Badhoevedorp. De route is dit jaar nog meer gericht op ‘lekker rijden’  en daarmee nog toegankelijker voor de wat minder ervaren equipes.

Middels het inschrijfgeld, sponsoren, donaties en een veiling van spectaculaire en nuttige items wordt geprobeerd geld te genereren voor de nieuwe paardenbak voor de Zorgboerderij De Badhoeve Badhoevedorp, een nieuw speeltoestel voor de Speeltuinvereniging Zwanenburg-West en voor het onderhoud van de diverse openbare AED-machines in Badhoevedorp.

Het inschrijfgeld is 295 euro per equipe van twee personen, dat is inclusief koffie, lunch, goodie bag, rallybenodigdheden, toegang tot de rallycheck-app, driegangen diner en deelname aan de ludieke veiling. Inschrijven kan vanaf nu via het inschrijfformulier op de site.

Er wordt nog gezocht naar sponsoren en donateurs. Zij kunnen zich melden via info@nowayride.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie