Potentiële leerkrachten komen een kijkje nemen bij Meer Primair.
Potentiële leerkrachten komen een kijkje nemen bij Meer Primair. facebook

Meet & Greet Meer Primair leerkrachten krijgt vervolg

25 april 2022 om 10:17 Overig

HOOFDDORP De eerste Meet & Greet die schoolbestuur Meer Primair  vorige week hield, krijgt een vervolg. Tijdens de ontmoeting kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in het onderwijs vrijblijvend en laagdrempelig kennismaken met Meer Primair als werkgever en met diverse schooldirecteuren in Haarlemmermeer.

De editie van dinsdag 19 april bij basisschool IKC wereldwijs in Hoofddorp was in elk geval een succes, zo laat de organisatie weten. 

FIJNE COLLEGA’S Het Hoofddorpse schoolbestuur nodigde een barista truck uit voor lekkere koffie tijdens de gesprekken over het onderwijsvak en Meer Primair als werkgever. Lisette Braaksma, directeur van De Brandaris in Hoofddorp: “Ik vind het belangrijk én leuk om bij deze Meet & Greet te zijn. Voor geïnteresseerden een informele manier om de verschillende scholen en de medewerkers van Meer Primair te leren kennen. Ik vertegenwoordig niet zozeer mijn eigen school, maar vooral ons mooie bestuur waar ik graag voor werk. Dit evenement draagt bij aan de verbinding. Ik hoop dat we er fijne collega’s aan overhouden.”

Dat is geen overdreven wens, want op de website van Meer Primair staat een fors aantal vacatures. Soms kan men direct aan het werk. Aan het salaris kan het bijna niet meer liggen nu dat gelijk is getrokken aan dat van leraren op een middelbare school. Dat betekent een verhoging van tien procent.

AANBOD Een greep uit het aanbod van 22 vacatures: Leerkracht groep 3 en groep 8; basisschool De Regenboog, Buitenplaats Nassaupark zoekt onderwijzend medewerkers en  onderwijsassistent voor de eerste groep 1-2; leerkracht groep 5/6/7/8 IKC De Lente Abbenes, per direct; lerarenondersteuner Klavertje Vier; leraar flexpool Meer Primair, groep 1-8; leerkracht/taalcoördinator middenbouw RKBS De Bosbouwers; leerkracht bewegingsonderwijs Kindcentrum Juliana van Stolberg; leerkracht groep 4 IKC Wereldwijs; en eerkracht/taalcoördinator middenbouw RKBS De Bosbouwers.

AANMELDEN Op donderdag 12 mei is er nog een Meer Primair Meet & Greet bij te wonen: van 15.30 – 17.00 uur op het Braambos. Adres: Waddenweg 83 in Hoofddorp. Aanmelden via personeel@meerprimair.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie