De deelnemers hadden een prachtig uitzicht op de velden.
De deelnemers hadden een prachtig uitzicht op de velden. René Heijmans

Bloembollen Boemel Zonnebloem Badhoevedorp rijdt weer

Overig

BADHOEVEDORP De Zonnebloem Badhoevedorp had vorige week zich geen beter weer kunnen wensen voor het eerste uitje na Corona: een bezoek aan de bollenvelden. Met een veertigtal gasten vertrokken zij naar Sint Maartenszee. De beloofde lift om in de bus te komen ontbrak helaas, maar uiteindelijk was iedereen veilig en wel aan boord! De rit erheen was al een belevenis op zich, want ook onderweg was er veel moois en kleurigs te bewonderen. En zoals gebruikelijk werd er volop bij gekletst en gelukkig heel veel gelachen.

Eenmaal aangekomen in Sint Maartenszee stond een toer met de Bloembollen Boemel op het programma. Aangezien deze maar een beperkt aantal plaatsen had, werd er maar liefst 2 keer gereden. En terwijl de ene ploeg aan de ‘boemel’ was, kon de andere groep alvast genieten van een overheerlijke lunch  compleet met een groentesoepje en gevarieerde belegde broodjes.

De Bloembollen Boemel ging voor het eerst sinds Corona weer helemaal los. Dat gold zeker ook voor de zeer bevlogen gids, die al zijn kennis over de kleurrijke tulpen en hyacinten deelde.

Het uitje werd voor de liefhebbers afgesloten met een kort bezoekje aan de souvenir en bollenshop of een wandelingetje tussen de bloemen. Een van de gasten vertelde dat hij enorm blij was dat hij vandaag met deze mooie groep mensen op stap was. Dat was een mooi compliment voor iedereen!

Met de hulp van vrijwilligers en chauffeur Ruud zat iedereen uiteindelijk weer in de bus en werd de weg naar Badhoevedorp ingeslagen.

De activiteiten van De Zonnebloem Badhoevedorp worden georganiseerd voor mensen met een fysieke beperking. Voor meer informatie over De Zonnebloem ga naar www.zonnebloem.nl 

advertentie