Afbeelding
Haddie v.d. Wal

Terugblik met foto’s van bevrijdingsfeest De Meerstede

3 mei 2022 om 09:48 Overig

HOOFDDORP Het optreden van de van de SGT Wilson’s Army show in wijkontmoetingscentrum ONS in Zorgcentrum de Meerstede was vrijdag een opmaat naar een meer bewuste viering van Bevrijdingsdag in Haarlemmermeer. 

Ongeveer zestig wijkbewoners in de BuurtBrasserie en tien interne cliënten op de ballustrade zaten klaar om te genieten van de SGT Wilson’s Army show. Zangers Erik, Naddy, en Roos brachten het ene na het andere ten gehore. Muziek uit de jaren van onze bevrijding 77 jaar terug. Van de Andrew Sisters, Glenn Miller, Doris Day en nog vele meer. De show duurde een uur, na afloop gingen de zangers zich mengen tussen de wijkbewoners om te praten over de show/ de bevrijding en over de oorlog zoals deze in oekraine/Rusland momenteel heerst. 

Voorzitter ONS Saskia Jansen en Haddie van der Wal (secretaris) bedankten de zangers en de bezoekers voor hun komst. Iedereen kreeg een gele roos bij het afscheid met een blauw kaartje eraan met de tekst: Vrijheid: Koester het, Vier het, en geef het door. Vrijheid is niet vanzelfsprekend.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie