Afbeelding
Wim Dumay

Food la Route Hoofddorp vrijwel uitverkocht

7 mei 2022 om 12:14 Overig

HOOFDDORP De eerste Food la Route Hoofddorp leidt bezoekers op 11 en 12 mei langs vier restaurants waar steeds een ander deel van een viergangendiner wordt geserveerd. Het evenement is bijna volgeboekt, de laatste plekken worden aangeboden op de foodlaroute.nl. 

De opzet is het bieden van een gezellig avondje uit met vrienden of familie waarbij bezoekers tegelijkertijd een stukje wandelen.

Deelnemers zijn Restaurant Elders, Traverse House, Bar Bistro Joseph en Trattoria Buoni Amici. Organisator Renée Turion: “Superfijn, na zo’n jaar waarbij restaurantbezoek nauwelijks mogelijk was. Nu kunnen deelnemers op één avond naar vier fantastische restaurants gaan en de verschillende sferen proeven.”

“Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal heeft bereid. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.”

De kosten zijn 75 euro, en dat is inclusief een viergangendiner, drie bijpassende wijnen en koffie of thee bij het nagerecht. Aanmelden kan via FoodLaRoute.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie