Juni 2021: Renata Fideli en Lex Staal, directeur van brancheorganisatie Sociaal Werk Nederland tijdens de uitreiking van het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk.
Juni 2021: Renata Fideli en Lex Staal, directeur van brancheorganisatie Sociaal Werk Nederland tijdens de uitreiking van het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk. pr

Veel waardering voor vertrekkend Meerwaarde-directeur Fideli

Overig

HAARLEMMERMEER Vertrekkend directeur Renata Fideli krijgt van Meerwaarde veel waardering. “MeerWaarde zou zonder Renata niet de moderne, gerenommeerde welzijnsorganisatie zijn met een landelijke uitstraling die het tegenwoordig is,” zo laat de stichting op haar website weten. 

Fideli vertrekt per 1 juli en gaat dan aan de slag als bestuurder bij de Wilgaerden Leekerweide Groep in West-Friesland. “We laten haar met pijn in het hart gaan, maar gunnen Renata deze mooie stap in haar loopbaan. Ze heeft zich de afgelopen jaren met passie en op inspirerende wijze ingezet voor de kwetsbaren in Haarlemmermeer. Onder haar deskundige en persoonlijk betrokken leiding heeft zij MeerWaarde een enorme impuls gegeven, zowel qua professionalisering van de organisatie als wat betreft de vernieuwing van welzijnsdiensten in Haarlemmermeer en de waardevolle samenwerking met het bedrijfsleven. Ook heeft zij samen met de medewerkers en vrijwilligers de kwaliteit binnen MeerWaarde op een hoger peil gebracht. Vorig jaar mocht MeerWaarde daarom het felbegeerde Kwaliteitslabel van Sociaal Werk Nederland ontvangen,” aldus de organisatie.

advertentie