Van Links af: Peter Damen (voorzitter), Bert Blank, Simon van den Berg en Bas Bergkamp (penningmeester).
Van Links af: Peter Damen (voorzitter), Bert Blank, Simon van den Berg en Bas Bergkamp (penningmeester). Michel ter Wolbeek

Ambitie spat er af: Bert Blank nieuwe hoofdtrainer DIOS

Overig

NIEUW-VENNEP Het bestuur van sv DIOS is blij dat er een overeenkomst is gesloten met Bert Blank als de nieuwe hoofdtrainer van sv DIOS met ingang van seizoen 2022-2023 en volgt daarmee Ayhan Gargili op.
Bert Blank is gepokt en gemazeld op het hoogste amateur voetbalniveau. Op dit moment assistent-trainer bij OFC (3e divisie) en eerder hoofdtrainer bij onder andere  Zeeburgia (1e klasse), ZAP (2e klasse) en bijvoorbeeld Volendam A1 en Jong Volendam. Naast de verantwoordelijkheid voor het eerste elftal wordt Bert ook verantwoordelijk voor het tweede elftal en de nieuwe O23 teams.

Als assistent trainer heeft sv DIOS Simon van den Berg aangetrokken. Deze jonge en zeer ambitieuze trainer komt uit de buurt en trainde eerder verschillende jeugd (selectie) teams van FC Lisse en Hillegom, de afgelopen twee seizoen assistent trainer bij Hillegom 1, en dit seizoen tevens Hoofd Jeugdopleiding en trainer van Hillegom O17-1. Hij volgt Ruben Kienhorst op die wegens drukke werkzaamheden helaas moet stoppen na jarenlang de assistent te zijn geweest van de hoofdtrainers van sv DIOS.

Voor DIOS 2 is het gesprek met een aansprekende naam in een finaal stadium. Hier neemt Dios afscheid van Wouter Gerrits. Voor de O23 teams wordt de succesvolle staf van de O19 onder leiding van Leandre van Rees, doorgeschoven, terwijl de O19 door Martin Dorré wordt ingevuld. Martin komt uit de Ajax school en is al jaren aan DIOS verbonden en heeft diverse selectieteams onder zijn hoede gehad.

advertentie