Onder de Pergola aankondiging
Onder de Pergola aankondiging BOGOTÁ

Broedplaats BOGOTÁ organiseert tweede editie van Onder De Pergola LIVE!

15 juni 2022 om 12:33 Overig

HALFWEG Na een succesvolle eerste editie van Onder De Pergola LIVE! in 2021, zijn de zomerconcerten van Broedplaats BOGOTÁ in Halfweg dit jaar weer te bezoeken in de maanden juni en juli. In het hart van de broedplaats wordt het podium omgetoverd tot een knusse zomerse setting, waar gedurende drie vrijdagavonden diverse openluchtconcerten worden gegeven.

Op vrijdag 17 juni, 24 juni en op 1 juli vinden de concertavonden plaats. Per avond treden er twee artiesten op en loopt het programma van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. 

De artiesten die dit jaar het podium betreden zijn divers in stijl en genre; in gelijkenis met de diversiteit die BOGOTÁ kent. Dit zijn de artiesten die komen spelen dit jaar.


Vrijdag 17 juni 

Studio Medemens 

Poëtische Nederlandstalige liedjes over de oneindige verwondering die ze voelen voor hun vrienden, voor de wereld en voor het bestaan. 

Madlife

Bij Madlife staat de bas centraal. Bassist en frontvrouw Madelief van Vlijmen laat zich inspireren door de fretloze bas partijen uit de jaren 80 en de vibes van de jaren 70. 

Vrijdag 24 juni

KY.

KY. vertaalt de gevoelens van een doorsnee millennial naar sfeervolle, emotionele songs. Zijn stem geven je zowel een gevoel van melancholie als euforie. Denk hierbij aan Ben Howard en Lewis Capaldi.

The Mocks

The Mocks is een jonge band uit Nieuw-Vennep. Hun muziekstijl is sterk beïnvloedt door de beatmuziek, zoals the Who, the Kinks, the Small Faces en the Motions.

Vrijdag 1 juli

ATKD

De Nederlands/ Britse tweeling Nina en Laura Philips combineren hun akoestische achtergrond met cinematische popmuziek en nonchalante elektronische beats. 

The Void
‘The Void’ is een nieuwe, flamboyante en energieke band uit Haarlem. Ze maken opzwepende, dansbare popmuziek met vleugjes techno en psy-trance, gecentreerd rondom catchy vocals. 

Onder de Pergola LIVE! is een absolute aanrader voor muziekliefhebbers die houden van intieme concerten op een heerlijke zomerse avond in de buitenlucht en graag verrast worden door nieuw geluid. Een ticket kost €15,00 en is inclusief twee consumptiemunten die aan de bar besteed kunnen worden. 

Tickets dienen voorafgaand aan het evenement gekocht te worden. De tickets kunnen aangeschaft worden via www.broedplaatsbogota.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie