Kom het nieuwe Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg ontdekken en maak kans op een iPad!
Kom het nieuwe Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg ontdekken en maak kans op een iPad! Eigen beeld

Feest bij opening Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

18 juni 2022 om 09:35 Overig

ZWANENBURG Het Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg is een nieuwe ontmoetingsplek voor jong en oud met allerlei faciliteiten voor sport, cultuur en ontspanning. Dit Dorpshuis is geopend in coronatijd dus de feestelijke opening werd uitgesteld. Zaterdag 25 juni van 13.00 uur – 17.00 uur ben je van harte welkom om dit nieuwe Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg inclusief de Bibliotheek Zwanenburg te bewonderen.

IPAD WINACTIE Om de opening van het nieuwe Dorpshuis te vieren heeft de Bibliotheek Haarlemmermeer een mooie winactie voor leden én nieuwe leden. Meedoen is simpel: leen een boek bij de Bibliotheek Zwanenburg tussen 18 juni en 2 juli en maak kans op een iPad! Voor iedereen vanaf 13 jaar.

HET PROGRAMMA Natuurlijk is er gedurende de dag een feestelijk programma in het Dorpshuis voor alle leeftijden. Ook de bibliotheek heeft diverse leuke activiteiten:

13.30-14.30 uur: Voorleestheatertje (2-6 jaar). Wij lezen voor uit onze eigen favoriete prentenboeken! Ook met de Kamishibai, een Japans boekentheatertje.

14.00-16.00 uur: Boekenwurmen knutselen (alle leeftijden). Maak je eigen boekenwurm (een soort boekenlegger) die graag in jouw lievelingsboek wil wonen. Voor alle leeftijden!

16.00-17.00 uur: Meet & Greet met Gonnie het Gansje (0-4 jaar). Gonnie, het gansje met de rode laarsjes, komt naar de bieb. Speciaal voor de allerkleinsten. We lezen voor uit haar boekjes en daarna mag je haar een dikke knuffel geven en met haar op de foto.

13.00-17.00 Kleurplaten kleuren (alle leeftijden): Hier kan je jouw favoriete boekenhelden inkleuren.

Kijk voor meer informatie over het Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg en de Bibliotheek Zwanenburg op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie